Forelvijver-de-pingo-twijzelerheide.jouwweb.nl
Home » Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

                                            

                                             Vrijgezellenfeest

Van marcel kuipers hij zal op 21 sept met zijn Nelleke in het huwelijk treden 

 

Wat is er nu mooier om met een vrijgezellenfeest te gaan vissen .

Dat dachten deze  knapen ook ,en ze zochten de pingo in twijzelerheide uit .

Maar om dan met een boot van stiens naar twijzelerheide te gaan? en de toekomstige bruidegom ,de hele vaart voor in de boot op de wc zetten is wel heel wat, maar onderweg haalden ze ook vele stunts uit .

met een blinddoek voor  Bungeejumping, eerst een tuigje om , maar dan van een krat bier afspringen op een luchtbed  wel met knikkende knieĆ«n, en zo wat een broek vol ,  Maar het was maar een sprong van 20 cm .

En dan op naar kees de forelvijver ,waar met de boot in de swade werd aan gemeerd .na een vaar route door de zwemmer, waar marcel de wind moest breken, door voor op de punt van de boot te zitten .

En bij kees in de tent werd overnacht ,en s,morgens vroeg werd er  gevist .want de toekomstige bruidegom moest er weer aan geloven, en wel in de bellyboat, met blote billen en het water in de vijver is echt koud ,dus Nelleke heeft vandaag niet veel aan marcel .

Maar ze vingen ook nog een aantal meervallen want vissen hoort er wel bij natuurlijk .

Maar te hopen dat hij van Nelleke straks na 21 sept nog wel te vissen mag,de eerste weken zal hij het vissen niet missen, maar na verloop van tijd wil marcel wel weer graag te vissen, maar overnachten bij kees zal er dan wel niet inzitten.

Wij van de pingo, wensen marcel en Nelleke in ieder geval een gelukkig huwelijk 

En nog veel vis plezier .       

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb