Forelvijver-de-pingo-twijzelerheide.jouwweb.nl
Home » reacties

reacties

reacties plaatsen vinden wij heel mooi.

maar mensen beledigen word niet meer toegestaan dan word de reactie verwijderd.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Willem de Amsterdamer
3 dagen geleden

5 augustus 2020 met mijn zwager bij Kees wezen vissen. Onsanks het warme weer 17 stuks gevangen waaronder 1 zalmforel. Ook dankzij het advies en hulp van een man uit Damwoude hebben wij mooie visuurtjes gehad. Kees bedankt en ik hoop tot 22 augustus

Alle-Jan Kuiper
2 maanden geleden

Vanmorgen als drie broers wezen vissen bij Kees. In drie uren tijd 42 forellen gevangen. En Kees heeft ze allemaal voor ons schoongemaakt. Toplocatie midden in de natuur. Een echte aanrader. Geen poespas of blokvissen.

W.H Lee
2 maanden geleden

Vandaag gevist, geweldig in drie uur tijd met twee personen 28 forellen gevangen, een top lokatie.

Henk Kruizinga
8 maanden geleden

Prachtige omgeving fijne mensen altijd beet een fijne kerst en een gezond 2020 de groninger

Joop
9 maanden geleden

Gisteren de 19 weer eens wezen vissen bij Kees, was de morgen alleen, 12 uur kwam er nog een visser.
Was een top dag, in 5 uur had ik er 22 stuks, paar verspeeld, maar het ging als een speer. De andere visser had er binnen 3 uur ook een 11 stuks. Kees was weer zeer gastvrij, lekkere koffie, even een praatje, wat wil je nog meer op een top locatie in de Friese wouden. Bedankt Kees.

Jan van Hagen
10 maanden geleden

Afgelopen week"herfst" vakantie gehad in een mooie omgeving. Diverse keren wezen vissen bij Kees in de forellevijver in Twijzelerheide. Mooi omgeving met een gemoedelijke sfeer. Waar bij andere vijvers in blokken van 4 uur gevist kan worden en per persoon een aantal vissen wordt uitgezet is het bij Kees zo dat er voldoende vis in de vijver zit. Je betaalt een bedrag voor 3 of 5 uur vissen en Kees kijkt niet op een kwartier. Hij heeft belangstelling voor iedereen. Kees, bedankt voor een mooi week. En de gerookte vis is prima. Groeten Jan van Hagen uit de Achterhoek

Grutte Pier
een jaar geleden

Beste Hans, reken op een anderhalf uur rijden? Maar dan, je weet niet wat je ziet. Onze machtige provincie, met rust, water, natuur, vriendelijke mensen, nuchter, normaal.. Het kan nog, het bestaat nog. Dit is zo'n beetje het laatste stukje NL waar je dit nog zo zal aantreffen, zo authentiek. Geniet ervan.

Hans Kleijssen
een jaar geleden

Hebben jullie een nieuwsbrief , dan zou ik die graag dan willen ontvangen. Kom in September zeker eens een keer kijken bij jullie. Hoelang is het rijden vanaf Alkmaar in Noord-Holland naar jullie toe? Bedankt alvast voor jullie aandacht en graag tot horens.

Ljouwert
een jaar geleden

Mannen van de Pingo,

Ik zie geen contact-email adres. Dus dan maar even suh. Een paar vraagjes/verzoekjes:

- die grote vijver, dus niet diegene met de regenboogforellen, wordt niet gebruikt. Tenminste, de keren dat ik er eens was, kon/mocht daar niet gevist worden. Gaat dat nog eens veranderen? Als het druk is zit je met die kleine vijver toch snel krap op elkaar en dan is het mooi als je kan verkassen.

- nu maak ik wel eens mee dat als we er komen, er geen nieuwe vis in wordt gezet. We horen dan: ''ik ha der juster krekt 50 iensmieten!''. Dat zal best, maar dat is geen zaken doen. In andere vijvers zie je per persoon, met je eigen ogen, dat er weer extra vis in wordt gezet. In de Pingo weet je nooit of er nog 5-10-100 vissen zwemmen.

Doch der wat mei minsken! Want oars soe ut wat skonde weze no!

Geart
een jaar geleden

Gisteren even bij kees geweest , super middag 11 stuks , hele dikke forel .
Kees bedankt voor de koffie en de gezellige middag .

Groetjes Geart De westereen

Joop
een jaar geleden

Donderdag 4 april weer eens bij Kees wezen vissen. Was er alleen als visser, dus de ruimte. Wel kwamen er even wat mensen gezellig een praatje maken. Heb er 11 mogen vangen, waaronder 1 dikke zalmforel. Heb er 1 verspeeld, zat waarschijnlijk maar net vast in het lipje. Met 2 hengels gevist, en 5 uur weer eens gevist. Was weer een geslaagde dag. Kleur was hoofdzakelijk Orange.

Joop
een jaar geleden

Gisteren even weer wezen vissen bij onze Kees, 3 uur gevist, waarvan ik er 7 mocht vangen. Ingeleverd en 3 gerookte van Kees gekregen. Was weer een geslaagde dag daar bij de Pingo.

Willem de amsterdamer
2 jaar geleden

Op vrijdag zestien november gevist bij kees samen met mij zwager Ondanks het weer de hele dag kou met veel mist ,nog tien stuks gevangen Al moesten we ons wel vaak warm houde bij de kachel de koffie en beerenburg,bij kees Maar dat kwam prima voor elkaar Kees bedankt voor deze fijne visdag en zeker tot ziens

Meta postma
2 jaar geleden

Vandaag 22-8. Met ons vijven wezen vissen prachtige dag gehad. Mooi plekje. Gemoedelijke sfeer en hele aardige mensen in totaal 11 vissen gevangen. Prima service koffie en broodjes werden aan het water bezorgd. We komen. Snel weer een keer langs. We hebben genoten

Joop
2 jaar geleden

Vanmorgen 27-6 even gevist bij Kees, ze waren zeer voorzichtig, maar wouden wel met slepend bijten. Powerbeat Orange, wit Orange en Orange zwart beten ze op. Resultaat na 5 uur vissen 12 stuks, ingeruild voor gerookte, hoefde ik niet thuis schoon te maken en te roken. Was een geslaagde morgen voor mij. Waren in totaal om 11 uur 4 vissers. Kees liep een beetje met kiespijn, was net terug van de tandarts, maar mag nog een keer naar de tandarts, succes Kees.

Geart
2 jaar geleden

Vandaag 24-04-2018

vanmorgen 7 uur tm 12 uur bij kees gevist,eerste uur 4 vissen gevangen ,om half elf heeft kees er een kruiwagen vol vis in gegooid en toen gingen de vissen los .
12 stuks en 4 gemist dus als vanouds met natuurlijk weer met heel veel koffie.
genoten van alles .

Met vriendelijke groet.

Geart

Michel, Gilbert en Gerrit, Quinten, Jacob
2 jaar geleden

Mooie dag weer, volgens Gerrit zat de wind Noord-Zuid en volgens Michel West-Oost, maar dat mocht de pret niet drukken. Als aas hadden we ''helaas-pindakaas'', de vis beet gretig, volgens Gerrit zaten we nu in Kollumerzwaag, maar de kaart liegt niet: het is toch echt Twijzelerheide. Gerrit besloot bij elke beweging van de dobber de hengel met al zijn woudse kracht naar achteren te vegen, waardoor zowel draad en haak iedere keer op de bodem belanden. Michel genoot van de koffie, Gilbert zette de zonnebril even recht, Jacob haalde weer een loodje eraf en Quinten had hardloopschoenen aan. Gerrit hoorde een winterkoninkje, een merel, een protter, een kruusbeimus, een heidewipper, een kwartel, een kikker en een hond, plus een grasmaaier. Gelukkig deed hij van elk onderwerp het geluid 12% goed na, zodat we instemmig knikten.

Na afloop gaf Gerrit tips over het kroepoek slaan van de vis (drie keer misslaan en dan kijken of het bekje openstaat) en dat bij het roken al het water uit de vis is. Ik heb liever dat de vis uit het water is, maar dat is een mening.

Groet en tot snel, de met een visnet rennende Quinten.

Geart
2 jaar geleden

Gisteren even gevist bij kees.

Top gevangen 19 stuks ,er waren totaal 7 vissers .
koffie was er weer lekker en om 10 uur zat Frits al aan de frikandel, mooie dag en 27 graden .
kees bedankt.

Met Vriendelijke groet

Geart

Geart
2 jaar geleden

Maandag 09-04-2018

Vandaag vanaf 8 uur tm 12 uur, 4 uren gevist bij Kees.
16 stuks incl lekkere koffie.
Kees bedankt.

Met Vriendelijke groet

Geart

Geart
3 jaar geleden

21-01-2018 vandaag even van 8 tm 11 uur
lekker gevist de vorst zat er voor 70 % in de vijver .
1 visje gevangen, pieter 3 ,en Henk uit Groningen ook 3.
Het was weer mooi weer om te vissen.
De koffie was weer goed.
Kees bedankt voor de gast vrijheid.

Met vriendelijke groet
Geart

Geart
3 jaar geleden

Vandaag bij kees gevist.
17 forellen het was weer top, zeer veel aanbeten en een sloot koffie gehad.
Kees bedankt voor de leuke morgen.
Tot Morgen .

Met vriendelijke groet

Geart

Joop
3 jaar geleden

Woensdag even weer gevist bij Kees. Was er alleen, was mooi weer. Aanbeten bleven wat uit, beten voorzichtig, veel aanbeten verspeeld. Etenstijd kwamen ze echt los, maar het was ook etenstijd, zowel voor mens als dier. De meesten op het zelfde plekje moge vangen, stil liggend, met een slow zinking werpgewicht. Kleur orange.
Na 5 uur had ik er toch 15 mooie dikke forellen, en ook wat zalmforel er tussen. Was een geslaagde dag. Kees bedankt, en tot ziens.

Geart
3 jaar geleden

Gisteren even Forel vissen bij Kees .
16 Stuks heel veel aanbeten ,redelijk veel gevangen.
En weer lekkere koffie .
Kees het was weer Top TOP TOP .

Met vriendelijke groet
Geart

Wa hartkoorn
3 jaar geleden

Op vrijdag 29-10-2017.weer even gevist.Was druk aan de vijfer,en werd redelijk goed gevangen.Helaas niet
Door allemaal.Dus ook door mij niet en vriend Sander.Maar kijken terug op een paar mooie vis uren.Bedankt Kees tot zeker een volgende keer.ps de koffie was goed.

Wa hartkoorn
3 jaar geleden

As vrijdag kom ik hier voor de derde keer.De eerste keer met mij gezin geweest.Door iedereen leuk gevangen.Tweede keer met mij vismaat,slechts twee.Maar goed het heet ook vissen en niet vangen.Dus as vrijdag 27 -10-2017 maar weer proberen.Hoop dat het af en toe wat wil bijten.Zo niet kom hier graag.fijne mensen mooie omgeving.

Geart
3 jaar geleden

Gisteren 21-09-2017

Top vis dag vandaag 16 stuks in 3 uur ,en lekkere koffie.
Kees bedankt .

Met vriendelijke groet
Geart

Klaas
3 jaar geleden

Ik was aan het vissen en toen vroeg ik de man van de vijvers om met 2 hengels te vissen en hij zij ja en toen daarna zij hij van je mag maar met 1 nu snap ik er niks meer van?

Geart
3 jaar geleden

Vandaag 01-08-2017 van 7uur tm 11 uur.

even een paar uur gevist, was weer super heel veel forel, er waren 7 vissers.
Ik heb er 21 stuks weten te vangen ,rood en geel en zwart de kleuren ,de koffie was ook weer top.
Iedereen veel suc 6 komende dagen /weken.
Kees bedankt .

Met vriendelijke groet

Geart

Geart
3 jaar geleden

10-07-2017 van 7uur tm 11 uur gevist .
19 Stuks dikke forel,en vele aanbeten en ook heel veel missers.
De Koffie was weer top.
Bedankt voor de gastvrijheid.

Met vriendelijke groet

Geart

Klara. Bakker
3 jaar geleden

Foto,s bekeken van 2012 Rein opstaat.
Heel fij om die terug tezien.
Het was echt Rein zijn plekje,hij hield van jullie.
G
Hartelijke groeten.
P,s vorige week nog in Twijzelheide geweest maar kon de pingo niet vinden.

Geart
3 jaar geleden

Vandaag 25-05-2017

Vanmorgen 7 uur tm 12 uur gevist bij Kees.
een super morgen, gigantisch veel gevangen echt ongelooflijk 57 tuks, 2 koelboxen vol .
iedereen heel veel suc 6 vrijdag en zaterdag.
Moet helaas werken.

André
3 jaar geleden

Afgelopen zaterdagochtend 29-4-2017 samen met de Klobbe fan e Bjirkewei en de Bolstien út Stiensgea gevist op steur/meerval op de grote vijver.
Hoewel we hebben geëxperimenteerd met boilies (zowel zoet als hartig), spek, smac, bifi, zure haring, kaas en kip hebben we geen enkele keer beet gehad. Op de forelvijver werd ook niet best gevangen.
Iedereen succes maar weer.

Geart
3 jaar geleden

Vandaag 27-04-2017

Even 3 uurtjes gevist, was alleen 6 stuks .
Frits kwam er bij.
iedereen veel suc 6 komende dagen.

Mvg, Geart

Geart
3 jaar geleden

Hallo Vissers

Vandaag 23-04-2017 van 7 uur tm 10 uur 3 uurtjes.
14 stuks er waren 3 vissers donker aas zwart heel veel aanbeten.
Jan heeft er ook 10,
Iedereen heel veel suc 6 komende week..

Met vriendelijke groet

Geart

pingo team
3 jaar geleden

hallo iedereen,

Pingo heeft ook een Facebook pagina!
hier mag je ook alle foto's plaatsen!

https://www.facebook.com/Vispark-de-Pingo-243153179219451/

m.v.g
team pingo

Geart
3 jaar geleden

Vandaag 10-04-2017

Even van 7:30 tm 11 uur vanmorgen forel gevist bij kees
Nog nooit gebeurt 24 stuks een record voor mij .
Jan was er ik denk 10 stuks Pieter was kwam om 10 uur heeft inmiddels 4.
iedereen heel veel suc 6 komende week.

Met vriendelijke groet

Geart

Geart
3 jaar geleden

Hallo Vissers

Gisteren even geweest 3 uurtjes, 12 stuks.
Er zaten 5 vissers ,er werd redelijk gevangen raibow Powerbait blauw /wit daar werd mee gevangen.
Kees gooide er weer een kruiwagen vol met verse forel in de vijver.
Iedereen heel veel suc 6 komende week .

Met vriendelijke groet

Geart

Johan
3 jaar geleden

hallo Vissers ,hoe is de vangst momenteel ??

gr

Johan

Geart
3 jaar geleden

Hallo vissers

Gisteren even gevist , 3 uurtje er zaten 6 vissers en Joop was er ook weer,ik heb er 8 gevangen .
Ook zoals joop schreef was het erg koud.
Het was gezellig druk en een kruiwagen vol verse forel.
Iedereen veel suc 6 komende week .

Met vriendelijke groet
Geart

joop
3 jaar geleden

Vandaag woensdag weer even wezen vissen. Was mooi weer, wel eerst koud, maar dat veranderde snel. Gevist met 2 hengels, en 5 uur, Resultaat 13 dikke forellen, pakte met de laatste hengel met opruimen toch nog 1 forel. Was een geslaagde dag. Waren toch in totaal 6 vissers, 5 op forel, en 1 op steur. Op steur heeft hij 44n dikke 8 gevangen, ze waren goed los. Er werd deze dag goed gevangen, Kees gooide er weer een kruiwagen vol in, maar die doen eerst niks, de oude weer wat meer actief maken.

Geart
3 jaar geleden

Hallo Vissers

vrijdag middag even 3 uurtjes geweest, Jan was er en er was een winkracht 6.
Met de wind mee laten varen 8 stuks, vandaag zondag ook even geweest er waren 4 vissers jan / pieter / en een Groninger met Groninger koek.
echt guur en klote weer, en heel veel regen ben na 1 uur alweer vertrokken.
Joop ik zie je binnen kort.

Joop
3 jaar geleden

Gisteren middag even wezen vissen, bar slecht, geen ene tik op de hengel.
werd in het geheel bijna niet gevangen, ze beten helemaal niet, geen leven in de vijver.
Wacht wel weer, tot het weer beter is, en dat ze weer beter los zijn.
Next time better.

Joop
3 jaar geleden

Hallo Geart,

Ja, was de afgelopen 14 dagen ziek, (griep). Ben nog niet 100%, maar ga vanmiddag even bij Kees kijken, misschien de hengel wel even uit gooien.Wil het deze keer ook even met de vlieg proberen. Misschien dat ik je zie?

Geart
3 jaar geleden

Zondag / maandag 19/20 februari
2 x 4 uurtjes gevist zondag 4 stuks vandaag maandag 7 stuks met harde wind was wel alleen .
Joop ik zie je ziet zo vaak meer , Ziek !
voor komende week iedereen heel veel suc 6

Met vriendelijke groet

Geart

Joop
4 jaar geleden

Rsultaat van vandaag. 9 forellen, en 1 dikke zalmforel. Waren een 9 vissers vandaag, mijn buurman Andries had er 8, voor de rest heeft een iedereen wel wat gevangen. Was een geslaagde dag, maar niet in 2 uur zoals Geart.

Joop
4 jaar geleden

Moet het vandaag maar weer eens proberen. Zien of het vandaag ook zo'n topdag wordt voor mij als 2e kerstdag van Geart. Resultaat vanmiddag op de site.

Geart
4 jaar geleden

Goedemiddag,
2 krrstdag.
Vandaag van half 10 tm half 12 gevist.
Jan was er vandaag, onder de bomen veel wind,De dobber dansend over het water laten bewegen.
18 stuks tas zat goed vol.
Zwart / wit was de topper.
Voor vissers komende week heel veel suc 6
‭‭
Met vriendelijke groet
Geart

Geart
4 jaar geleden

Vandaag 18-12-2016 4 vissen gevangen ,het was slecht vandaag , wel heel mooi weer.
iedereen veel suc 6 komende week.

Geart
4 jaar geleden

Is er nog gevist deze week !!!!!!!!
Was even nieuw benieuwd of er nog wat is gevangen.
Joop ik ben er morgen weer om 9:30
misschien tot morgen .

Joop
4 jaar geleden

Hallo Geart, ja, dat is een topdag, weer op je stekkie daar denk ik. Werkt goed met die nieuwe molens dus. We treffen elkaar wel weer eens. Ben nu weer aan het werk, kan alleen op de woensdag, das mijn oude lullendag.

Maak een Gratis Website met JouwWeb